in

Spears: Dr Phil svek oss

britney phil sjuk
Spears: Dr Phil svek oss

Nu anklagar familjen Spears tv-kändisen Dr Phil för att ha utnyttjat situationen – och för det stora sveket…

Mer

Senaste dagarnas mest uppmärksammade sjukhusbesök var utan tvekan när Dr Phil eskorterades in till Britney Spears sjukhusrum på Cedars-Sinai i Los Angeles i lördags.
Dr Phil är god vän med Britneys mamma Lynne Spears, som ringde honom för att be om hjälp. ”Hon var förtvivlad”, berättar Dr Phil. När det senare meddelades att tv-doktorn skulle göra ett specialprgram om Britneys sjukdomstillstånd, så vändes misstankarna mot honom. Hade han utnyttjat situationen?

dr philc

Nu svarar familjen Spears att Dr Phil svek dem genom att göra offentliga uttalandet om Britneys hälsotillstånd och besöket på sjukhuset.

Lou Tayler, manager och talesperson för Lynn Spears och Britneys lillasyster Jamie Lynne, sa i en intervju dagens Today show på amerikans tv att de var besvikna.
– Det som är fel med Dr Phils uttalande är att han gjorde ett uttanade överhuvudtaget. Familjen Spears bjöd in honom för att de litade på honom för att få stöd och hjälp, inte för att han skulle gå ut och göra uttalanden i pressen.

”De ville ha stöd, inte mer problem…”

briittan 2998

Britney har i nuläget ingen kontakt med sin mamma, hon är ute från sjukhuset och har senaste dagarna flackat runt på stan, varit ute och ätit och checkat ut och in på hotell i Los Angeles med sin assistent.

– Lynn är förkrossad, bara över att inte kunna vara där för sin dotter. De ville ha stöd, inte mera problem än de redan har, säger Taylor.

– Han var inte alls inbjuden för att bli en offentlig person i sammanhanget, fortsätter hon och berättar att hela familjen mår väldigt dåligt.

Dr Phil har gjort flera uttanaden om Britney, innan han bestämde sig för att ställa in det planerade specialprogrammet. Läs Dr Phils uttalanden här.

LÄS OCKSÅ: Vilken träningstyp är du? Testa dig här!