in

Sofi Fahrman i nya VeckoRevyn: ”Jag ångrar att jag inte legat mer”

sofi fahrman 460

Sofi Fahrman har aldrig drömt om bröllop, men däremot om att bli stridspilot. Det blir dock inte alltid som man planerat. Programledarrollen i Project runway är långt ifrån krigsflygplan och snart gifter hon sig. Men Sofi kunde inte vara nöjdare. Det enda hon ångrar är att hon inte passade på att ligga lite mer som ung.

Mer

VeckoRevyn träffar glödheta Sofi Fahrman just när hon pendlar som mest mellan Project runway-inspelning i Sverige och dejter med fästmannen Nick i Genève. Det är en kvinna med många bollar i luften, minst sagt. Men ändå, när hon kommer in genom dörren, ser hon ut att ha sovit Törnrosas skönhetssömn och just klivit ur ett modemagasin. Hur gör människan?
– Ja du, säger hon och skrattar till. Det här med att flyga och resa är ingen big deal för mig. Det blir vardag det med.

Resandet tog fart för Sofi när hon som 21-åring började att jobba för tidningen Elle och chefredaktören Hermine Coyet skickade en oerfaren och smått skakig Sofi till modeveckan i New York. Det blev starten på en modekarriär som idag känns självklar. I alla fall för oss som ser henne utifrån. För Sofi själv kunde livet tagit vilken riktning som helst.
– Jag är fullständigt schizofren, skrattar hon. Jag har så många olika intressen så egentligen skulle jag kunnat jobba med exakt vad som helst. Jag ville bli stridspilot när jag var liten. Sen sökte jag till juristlinjen efter gymnasiet, förstår du bredden där? Och så slutade jag upp med det jag gör nu. Det är nog lite typiskt för mig, jag är inte OS-bra på nånting, jag är lite bra på allt.

Är du i Sverige för att stanna denna gång?
– Nej, det är jag inte, säger Sofi och ler lite försynt. Jag har faktiskt precis flyttat till London, tillsammans med min fästman. Det fick räcka nu kände vi, det här med att flyga över Atlanten hela tiden och vara jetlaggad.
Är det så att bröllopsklockorna kanske ringer snart?
– Vi har inte satt något datum än, säger hon och ser hemlighetsfull ut. Men det är så jäkla kul att dra ut på det också så jag får något att längta till. Jag har inga krav på att gifta mig efter exakt ett år, vi har varit förlovade i ett och ett halvt nu. Men det ska bli fantastiskt, jag ser framför mig att det blir en sån dag som blir den bästa just för att jag får samla alla jag älskar på ett och samma ställe.
Var kommer ni gifta er?
– Vi har ett ställe vi har kollat ut men vi har ändrat oss så många gånger längs vägen så man vet aldrig säkert. Alltså, jag vet inte ens vad jag ska ha för blommor i buketten och sånt. Jag har aldrig varit en tjej som drömt om bröllop, det är nog därför jag är så cool i det här. Jag är ingen bridezilla, det ligger inte riktigt i min natur.

Psst! I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa resten av intervjun med Sofi Fahrman där hon berättar om frieriet, om varför hon önskar att hon legat mer och framtidsplanerna. Där hittar du även en superguide till vinterns hetaste trendnaglar, VeckoRevyns lista över Sveriges mäktigaste kvinnor 2013, flera heta budgetköp under 500 kronor och mycket, mycket mer. Du får även ett härligt puder på köpet! Köp nya numret av VeckoRevyn redan idag!

Mer Sofi Fahrman: spana in Sofis Fahrmans bästa New York-tips!

omslag puderMed nya numret medföljer härliga pudret ”Perfect skin”.