in

Snart släpps nya emojis – och en del av dem kommer verkligen inte en dag för sent!

emojis dragare

Apples emojis blir mer och mer inkluderande, även om vi önskar att det skulle gå i en mycket snabbare takt, och det gäller även för de nya emojisarna. Mer

De senaste åren har Apple shapeat upp sig och fattat att vi människor inte ser likadana ut eller lever på samma sätt. Numera finns det samkönade par, olika hårfärger och hudfärger på emojisarna som vi kan skriva in i våra meddelanden, men fortfarande finns det en lång väg att gå.

Igår, på World Emoji Day passande nog, meddelade Apple att de kommer släppa flera nya emojis. Bland dem finns det en kvinna med hijab, en man med skägg och en kvinna som ammar. YAS!

1
Foto: Apple

Några av de andra emojisarna som kommer kunna förgylla våra sms är en T-Rex (varför inte liksom?), en zebra, kokosnöt och en sjöjungfru. Vi får även några nya ansikts-emojis.

3
Foto: Apple

 

2
Foto: Apple

Det är oklart när exakt de nya emojisarna kommer dyka upp, men någon gång i början av hösten kan vi förvänta oss dem.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss