in

Snapchats nya uppdatering är så smart – vi älskar den!

snapchat dragare

Snapchat har kommit med en ny uppdatering som kommer göra det SÅ mycket lättare att hitta alla dina favoritkändisar! Hur smidigt? Mer

Att följa kändisar och stora namn på Snapchat är alltid spännande. Oavsett om ens favoritskådis bara lagar mat eller ligger på soffan en dag är det ändå roligt att få en inblick i hens liv. Nu har Snapchat gjort den möjligheten enklare med sin nya uppdatering!

I den nya funktionen Official Stories så kan du söka igenom kändiskonton och kolla på deras stories innan du bestämmer dig för att följa kontot. På Stories-sidan så skriver du ”official” i sökrutan, et voilá! En massa kändisars konton dyker upp som du kan scrolla och titta igenom.

Snapchat hoppar också på trenden med att ersätta ord med emojis. Skriv in en emoji i sökrutan, till exempel någon av 2016 års mest använda, för att få upp vänförslag eller kändisar som också gillar den emojin. Om du vill följa en fotbollsspelare, så skriv in fotbolls-emojis och få upp spelare och lag inom fotboll.

Än så länge är det bara några få som har tillgång till denna funktionen i appen, men företaget säger att den snart kommer finnas tillgänglig för alla.