in

Snapchat lanserar en ny uppdatering och alla BFFs kommer ÄLSKA den!

snapchat dragare

Snapchat kommer med uppdateringar på löpande band, men det här är garanterat den finaste på länge! Mer

Från och med idag, den 23 maj, kommer Snapchat stories ändras på ett megastort sätt. Idag kommer en ny funktion rullas ut där man kommer kunna ha stories tillsammans (!) med vänner och familj. Med andra ord perfekt för resor, födelsedagar eller andra aktiviteter ni gör tillsammans, skriver Snapchat. Det kommer dröja innan alla får uppdateringen, men vi väntar med spänning!

För att starta en gemensam story trycker du på plusset i högra hörnet på din story-sida. Namnge din story, lägg till dina vänner eller bjud in personer baserade på plats. När man sedan tar ett foto får man valet att lägga till sin bild i den gemensamma storyn. Den gemensamma storyn ligger sedan kvar i 24 timmar efter att någon lade till en bild eller film i den senast, alltså fungerar den som en vanlig story.

Se nedan hur det går till.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss