in

Snapchat lanserar en ny funktion – och den är riktigt rolig!

snap dragare

Snapchat har fått mycket konkurrens under den senaste tiden, men kanske kan den här nya uppdateringen hotta upp appen igen! Mer

Snapchat var först med stories, men Facebook gör i princip allt för att kunna stänga ner sin konkurrent. Nu finns stories både på Instagram, Facebook och Messenger (fast av egen erfarenhet är det inte direkt många som hoppar på stories på Facebook och Messenger, däremot på Insta!).

Snapchat har slagit tillbaka med flera olika nya funktioner, och nu lanserar de en till. Man ska nämligen kunna se många fler stories än bara sina vänners och andra man följer! Från och med nu kommer du kunna söka i Our stories efter olika ämnen som du är intresserad av att se. Du kanske vill se senaste fotbollsmatchen du missade, gulliga djur eller matlagning (perfekt när man har noll inspiration till middagen!). Skriv in ett sökord och så kommer flera stories som rör ämnet att dyka upp.

OCH! Du kommer dessutom kunna få med dina egna videos i Our stories, och det är superenkelt. Ta en video, lägg till det du vill på den (emojis, geotags, osv.) och skicka den sedan till Our stories-funktionen, sedan kommer Snapchats team sköta resten och få in din video i rätt story.

Än så länge är funktionen att kunna söka i Our stories begränsad till vissa amerikanska städer, men Hellogiggles skriver att funktionen snart kommer vara tillgänglig i hela landet – vilket borde betyda att vi också snart får den!

Det här känns verkligen som en rolig uppdatering, och vi är peppade på att få hit den till Sverige!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss