in

Snapchat gör en stor (och rolig!) förändring kring sina filter – så kan du använda dem nu

snapchat filter ny uppdatering

Snapchats nya uppdatering får oss att vilja använda appen ÄNNU mer! Mer

Är det något vi saknar på Instagram Stories, som ju blir allt populärare, så är det alla fina och roliga filter som finns på Snapchat. Nu tar Snapchat ytterligare ett steg i sin filter-utvecklig och rullar snart ut en helt ny funktion: 3D-upplevelser.

Genom att använda kameran på baksidan av telefonen kommer man inne i Snapchat snart kunna använda filter för att skapa en värd runt om kring sig, inte bara i form av selfies som det har varit nu.

Du kommer att kunna placera blommor, regnbågar och en rad andra saker runt det du tar kort på och allt kommer vara i 3D för att se så verkligt och levande ut som möjligt.

– För första gången kommer du att kunna placera de här sakerna i världen runt dig och gå runt och upptäcka dem i tre dimensioner, skriver en talesperson för Snapchat till VeckoRevyn.

Tyvärr kan vi i Sverige behöva vänta ett litet tag innan denna funktion blir tillgänglig för oss, den ska nämligen först och främst lanseras i engelskspråkiga länder. Men vi håller tummarna för att den snart är hos oss också!

Här kan du se exakt hur den nya funktionen kommer att se ut: