in

Slutar festa

slutar festa dragare
Slutar festa

Partyprinsessan lägger ner.

Mer

slutar festa dragare

Nu tar den 19-åriga it-tjejen och programledaren sitt liv i sina händer och bestämmer sig för att sluta med sitt vilda liv. Anledningen?
Peaches Geldof hittades medvetslös i sin lägenhet för två veckor sedan till följd av en överdos. Enligt uppgifter slutade kändisdottern andas i flera minuter men lyckades mirakulöst klara sig utan hjärnskador då en vän på plats gav henne luft genom mun mot mun-metoden.

– Jag är den första att erkänna att de senaste veckorna har varit galna. Men jag har inte helt tappat kontrollen. Jag behöver dock komma bort från London ett tag för att slappna av, rensa huvudet och ordna upp saker, säger den brittiska partyprinsessan.

– Jag behöver resa någonstans, fortsätter hon. Jag drar till Los Angeles med min syster Fifi för en road trip nästa vecka. Efter det åker jag iväg med min familj till Mallorca för att slappa, vilket är precis det jag behöver.

Inte första gången…

Peaches, vars pappa heter Bob och bland annat är känd för att ha startat ”Live Aid-galorna” ska tidigare ha sagt att han skulle bli rasande om han kom på sin dotter med att bruka natkotika. Särskilt känsligt är ämnet för pappa Bob eftersom mamma Paula Yates dog av just en överdos för åtta år sedan.

Vi hoppas såklart att saker och ting går bra för Peaches!

Bildextra: Peaches vilda uteliv