in

Skiljer sig efter 6 månader

det kommer inte att halla
Skiljer sig efter 6 månader

Sex månaders äktenskap – sen tröttnade Peaches Geldof på Max Drummey…

Mer

det kommer inte att halla

Efter bara sex månaders äktenskap skiljer sig Peaches Geldof, 19, och Max Drummey, 24. Kanske inte särskilt förvånande eftersom varken Peaches eller Max trodde att det skulle vara för evigt.
– Jag är realistisk, man kan inte blunda för att antalet skilsmässor stiger. Jag gifte mig inte med Max för att jag trodde att det skulle hålla för evigt. Istället tänkte jag: Jag älskar honom nu och jag tror att jag kommer att göra det ett bra tag till. Han tror detsamma, sa hon till Femalefirst efter att ha skridit till altaret.

Ny kärlek

cumming

Donald Cumming sägs vara Peaches nya kärlek.

”Efter mycket självrannsakan har vi bestämt oss för att gå skilda vägar. Vi skils på vänskapliga grunder och respekterar och håller av varandra och ser fram emot att vara goda vänner framöver”, står det i pressmeddelandet.

Nu ryktas det att äktenskapet bara var en bluff. I alla fall från Peaches sida.
– Hon sa att hon inte var redo att binda sig, trots att hon gift sig med honom. Och att de fortfarande skulle vara vänner är löjligt. Peaches tycker att Max är tråkig och vill aldrig se honom igen. Max älskade verkligen Peaches och bad henne om en chans. Hon vägrade, säger en vän till paret.

Peaches vill gå vidare och har nyligen setts med en annan rockstjärna, ”The Virgins”-Donald Cumming, 26.