in

Skådespelarna från One Tree Hill gör comeback med en julfilm!

one tree hill reunion

Flera skådespelare från One Tree Hill kommer ha en reunion, och inte vilken reunion som helst — utan för en julfilm! Mer

När flera skådespelare från rollbesättningen i One Tree Hill började hinta om ett hemligt projekt ihop på Instagram blev det snabbt rykten om en One Tree Hill The Movie. Hilarie Burton (Peyton Sawyer), Danneel Ackles (Rachel Gatina), Robert Buckley (Clay Evans) och Antwon Tanner (Antwon “Skills” Taylor) la upp bilder från inspelningsplatsen med texten “on set working with some oldies but goldies” och varje post hade hashtagen #christmas2018. Detta raderades efter ett dygn och nyfikenheten var total!

Nu står det klart att det är en julfilm som har premiär senare detta år som är vad som hintats om hela tiden, med de fyra från den tidigare rollbesättningen i One Tree Hill. Det är filmbolaget Lifetime’s Movies som gör filmen The Christmas Contract som handlar om kärlek, vänskap, hjärtekross, och sånt som bara sker under en hemvändarhelg över jul.

Hilarie Burton (Peyton) spelar huvudrollen Jolie som återvänder till sin hemstad i Louisiana, för första gången sedan hon blev dumpad av sitt ex, och detta är såklart över julhelgen. Jolie får veta att hennes ex tar med sin nya flickvän hem och Jolies bästa vän Naomi (Daneel Ackles) föreslår att hon tar med Naomis bror Jack (Robert Buckley) som hämnd (som man ju gör). Titeln The Christmas Contact kommer till hands då Jack och Jolie skriver ett kontrakt med varandra att Jolie får en låtsaskille över jul och Jack för hjälp att bygga en webbsida då Jolie är webbdesigner. Lifetime avslutar sin beskrivning av filmen med “utan att de vet om det, kommer Julkontraktet visa sig betyda så mycket mer för dem än vad de skrev under på”.

Detta låter ju exakt så cheesy och fantastiskt som en riktig julfilm ska vara. Vad Antwon Tanners (Skills) roll är, är oklart, men han kommer säkert vara en precis lika charmig och glad kille som han var i One Tree Hill.

[adSpace]

På Twitter har det sett ut så här de senaste dagarna:

screen shot 2018 06 19 at 09 30 23screen shot 2018 06 19 at 09 30 57

screen shot 2018 06 19 at 09 32 12

Vi kommer sitta redo, kommer ni?

Följ Veckorevyn på instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!

screen shot 2018 06 27 at 09 39 53