in

Skådespelaren från ”13 reasons why” avslöjar: ”Detta kommer säsong 2 handla om”

13 reasons why dragare

Längtar du lika mycket till säsong två av 13 reasons why som vi gör? Nu vet vi vad den kommer handla om! Mer

Den populära Netflix-serien 13 reasons why fick både ros och ris av tittare efter säsong ett, och den skapade en dialog kring självmord och psykisk ohälsa. Det blev snabbt klart att serien kommer att få en säsong två, och nu har vi fått en aning om vad den kommer handla om.

Säsong ett av 13 reasons why handlar om Hannah Baker som begår självmord. Hon lämnar efter sig kasettband där hon berättar om de personer och händelser som drev henne till att göra det. Säsongen slutar med att karaktären Alex liv svävar i livsfara efter ett självmordsförsök, Jessica bearbetar att hon blivit våldtagen av Bryce och Hannahs föräldrar stämmer skolan.

Vi har tidigare fått veta att Hannah Baker kommer dyka upp även i säsong två i form av flashbacks, att vi kommer få möta nya karaktärer och att serien kommer utforska ”hur vi uppfostrar pojkar att bli män, och sättet vi behandlar tjejer och kvinnor i vår kultur”, enligt producenten Brian Yorkey, skriver Cosmopolitan.

Nu har en till ledtråd kommit om vad säsong handlar om. Det är skådespelaren Dylan Minnette, som spelar Clay Jensen i serien, som avslöjat för Entertainment Tonight att säsongen speciellt kommer handla mycket om återhämtning.

Återhämtning från vad, undrar vi ju då. Det kan vara en indikation på att Alex överlever, vilket är troligt. Att säsong två också skulle kretsa kring ytterligare ett självmord är ganska osannolikt, särskilt med tanke på hur mycket kritik serien fick över hur de porträtterade det i säsong ett. Det kan också peka på att karaktärerna i den här säsongen kommer kunna gå vidare på ett sätt från sorgen över Hannah Baker och händelserna de varit med om.

Säsong två av 13 reasons why kommer till Netflix någon gång under nästa år, så vi får bara vänta och se.

Mår du dåligt och behöver prata med någon? Om du är under 18 år kan du ringa Bris, 116 111. Om du är över 18 år kan ringa Hjälplinjen, 0771-22 00 60.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss