in

SEX: Vad gör man med sperman?!

Jag undrar vad man egentligen ska göra när en kille får utlösning – var ska man göra av det? Om man suger av en kille och man inte vill svälja det? Har du något tips? Och vad gör man om killen är torr när man runkar av honom, jag har hört att det gör ont för killen då, hur ska man göra för att få honom ”blöt”? /Undrande

Mer

 HANNAHS SVAR: Ja, killens utlösning hamnar ju någonstans. Kanske på händer, bröst, soffa – var han än sprutar någonstans så är det bara att (efter att ha tagit det lugnt en stund, kanske) torka upp det med handduk/pappersservett, hoppa in i duschen och tvätta av det eller låta det torka in (om det kommer på bar hud). Suger du av en kille och inte vill svälja sperman tycker jag att du slutar suga när du märker att han kommer och fortsätter att runka lite lätt medan han sprutar. Det du redan har fått i munnen kan du lite smidigt låta rinna ut tillbaka på hans penis.

Vad det gäller torr-runkning så gör det inte nödvändigvis ont (det där är olika från kille till kille), men många tycker att det är skönare om det är lite fuktigt. Jag föreslår att du fuktar din hand med lite saliv eller glidmedel eller så använder du vätskan som rinner från ollonet när killen blir upphetsad, och smetar ut den. Men viktigast av allt är att ni inte bryr er så mycket om vad som är rätt eller fel. Gör det som känns rätt och våga fråga hur det känns (och säg vad du själv gillar och vill göra) – så blir det bra!