in

Senaste nytt: Kim Kardashian beskriver hemska detaljerna från rånet

kim k dragare

Polisrapporten från när Kim Kardashian blev rånad och hotad med pistol förra året har nu släppts, och detaljerna är mer skrämmande än vi trott. Mer

I oktober förra året blev Kim Kardashian rånad och hotad med pistol av män på hennes hotellrum under Paris modevecka. Nu har polisrapporten som skrevs efter händelsen släppts, genom franska tidningen Le Journal du Dimanche.

I förhöret berättar Kardashian att hon jobbade på sitt hotellrum när hon hörde fotsteg, enligt en översättning People gjort.

– Jag ropade och frågade ”vem är där?”. Ingen svarade. Jag ringde min livvakt 02:56. Vid dörren såg jag två personer komma, tillsammans med nattvakten som var bunden, sa Kardashian till polisen efter händelsen.

De två männen var klädda som poliser, och en av dem hade skidglasögon. Mannen utan glasögonen ska ha väntat med nattvakten, medan han med glasögon ska ha frågat Kardashian var hennes fyramiljonerdollar-ring var. Först sa hon att hon inte visste var den var, men när mannen ska ha tagit tog upp en pistol och hotat henne med den lämnade Kardashian över ringen.

– De tog tag i mig och tog ut mig till korridoren. Jag hade en morgonrock på mig, och var naken under. Sedan gick vi in till rummet igen och de knuffade ner mig på sängen. Det var nu de band mig med plastkablar och tejpade mina händer. Sedan satte de tejp över min mun och mina ben, berättade Kardashian.

Efter det fortsatte männen gå igenom hennes smycken och ska ha tagit smycken till ett värde av över 44 miljoner svenska kronor.

Förra måndagen greps 17 personer för inblandning av rånet, och i nuläget är fyra av dem åtalade.

Sedan rånet skedde har Kim Kardashian hållit sig borta från sociala medier, där man innan kunde se henne i princip varje dag. Nu verkar hon dock ha gjort comeback på Instagram där hon förra veckan lade upp en massa foton på sin familj, och man kan bara spekulera i om det är för att hon lyckats lägga den hemska händelsen bakom sig.

family

Ett foto publicerat av Kim Kardashian West (@kimkardashian)