in

Selena Gomez om Justin och Hailey Bieber: ”Jag tror alla kan känna igen sig i hur jag kände”

Selena Gomez om Justin Bieber och Hailey Baldwin
Selena Gomez i videon till "Lose You To Love Me"

I Selena Gomez ”Lose You To Love” sjunger hon om uppbrottet med Justin Bieber, och om hur exet snabbt bytte ut henne mot modellen Hailey Baldwin. Mer

”I needed to hate you to find me, I needed to lose you to love me” – Selena Gomez nya låtar ”Lose You To Love Me” och ”Look At Her Now” hintar om hur artisten gått vidare från det sju år långa förhållandet med Justin Bieber. I en intervju i Ryan Seacrests show beskriver hon det som ”the greatest feeling”.

För fem år sedan kom Selenas låt ”The Heart Wants What it Wants”. En låt där hon beskriver kärlek till Justin som beroendeframkallande. Om de nya låtarna säger disneystjärnan att hon nu känner sig glad över att vara på en annan plats i livet, och att låtarna handlar om att göra sig fri.

”In two months you replaced us” är en av raderna i ”Lose You To Love Me”, och Selena syftar på faktumet att Justin bara två månader efter deras break-up blev ihop med modellen Hailey Baldwin. Justin och Hailey är idag gifta. Selena tror att många kan relatera till de känslor hon kände när hon såg sitt ex med någon annan.

– Jag vet att det finns tusentals människor som har känt som jag. Och jag ville vänta med att uttrycka mina känslor tills jag var helt säker på exakt hur jag kände. 

På frågan hur det känns att släppa låtar om hur förkrossad hon var efter att relationen med Justin tog slut svarar stjärnan att det har gått fyra år sedan hon skrev låtarna och att det bara känns som en lättnad att släppa dem. Men hon berättar också att det tog lång tid att bearbeta uppbrottet.

– Nu är tajmingen perfekt, jag tänkte släppa låtarna för två år sedan. Men då hade låtarna inte sagt det de säger idag.