in

Selena Gomez har genomgått en njurtransplantation – har sin vän att tacka för så mycket

selena gomez njurtransplantation

Selena Gomez berättade på sin Instagram att hon genomgått en njurtransplantation i sommar, och att hon har hennes vän att tacka för sitt nya organ. Mer

Stjärnan Selena Gomez diagnostiserades 2013 med lupus, en kronisk autoimmun reumatisk sjukdom som kan skada alla kroppens organ. Hon har varit öppen med sin sjukdom och berättat flera gånger om den.

Nu berättar Gomez på sin Instagram att hon behövt genomgå en njurtransplantation under sommaren, och att vännen och skådespelerskan Francia Raisa var den som donerade sin njure till henne. Är inte det vänskap, så säg.

”Jag är väldigt medveten om att några av mina fans har märkt att jag legat lågt den mesta delen av sommaren och ifrågasatt varför jag inte promotat min nya musik, som jag var extremt stolt över. Jag fick reda på att jag behövde en njurtransplantation på grund av min lupus och jag återhämtade mig. Det var vad jag behövde göra för min hälsas skull”, skriver Gomez och fortsätter:

”Jag ser ärligt talat tram emot att dela min resa mer er snart, genom dessa månader som jag alltid vetat göra med er. Till dess vill jag offentligt tacka min familj och det otroliga teamet med doktorer för allt de har gjort för mig innan och efter min operation. Och slutligen, det finns inte ord att beskriva hur jag någonsin kan tacka min vackra vän Francia Raisa. Hon gav mig den ultimata gåvan och uppoffringen genom att donera hennes njure till mig. Jag är otroligt välsignad. Jag älskar dig så mycket sis.”

Gråter ni nu? För det gör vi!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.