in

Se trailern till Emma Stones och Ryan Goslings nya film (som vi längtar!)

Se Ryan Gosling och Emma Stones nya filmtrailer här!

Har du också sett om filmen ”Crazy, stupid, love” en miljard gånger enbart på grund av Emma Stone och Ryan Goslings dansscen? Då kommer du antagligen bli lika glad som vi över nyheten att de gör en ny film tillsammans, där de dansar och sjunger! Mer

Skådespelarna Emma Stone och Ryan Gosling spelade mot varandra i dramakomedin ”Crazy, stupid, love” från 2011. Filmen innehöll bland annat den här episka dansscenen:

Och nu är det alltså dags för Emma och Ryan att spela mot varandra igen! Dramamusikalen ”La la land” har planerad premiär i Sverige den 2 december. Filmen handlar om jazzpianisten Sebastian (Ryan Gosling) och up-and-coming skådespelaren Mia (Emma Stone), som blir kära i varandra. Men ju mer framgångsrika de blir, desto fler blir påfrestningarna mot deras förhållande.

Enligt regissören Damien Chazelle är ”La la land” en modern kärlekshistoria.
– Filmen handlar om två drömmare i Los Angeles som försöker lyckas. Deras drömmar för dem samman, men drar dem samtidigt isär. Den handlar om att försöka balansera konsten och livet och drömmarna med verkligheten, vilket för mig är vad alla musikaler handlar om, sa Damien till Entertainment Weekly.

Damien fortsätter.
– Det finns en otrolig romantik i Los Angeles som du inte alltid ser när du sitter fast i trafikköer på väg 405. Jag ville skriva ett kärleksbrev till staden som fokuserar på dragkampen mellan dröm och verklighet som alla unga konstnärer möter… Hela den här staden är full av drömmare, och de allra flesta av dem kommer aldrig att lyckas. Jag tycker att det är något poetiskt med det.

Och vi tycker att det finns något poetiskt med Emma Stone och Ryan Gosling.

Se trailern till Emma Stone och Ryan Goslings nya film ”La la land”:

Och på tal om Emma Stone… Har ni sett klippet där hon och Maya Rudolph kör Robyns ”Call Your Girlfriend” a capella? Sången sändes i ett avsnitt från tv-programmet Maya & Marty för två dagar sedan – och den är fantastisk!
Vi visste inte att det var möjligt att crusha hårdare på Emma Stone än vi redan gjorde, men det var det tydligen!

Kanske känner du igen upplägget? Svenska gruppen Erato gjorde just denna låt, och höll takten med Keso-burkar för fem år sedan: