in

Se Pretty little liars-stjärnans tårfyllda farväl till serien

pll

Sista avsnittet av Pretty little liars har spelats in och alla som varit involverade i serien (under sju år!) går nu skilda vägar. Känslosamt såklart, och skådespelaren Shay Mitchells video bekräftar just det. Försök se hennes emotionella farväl utan att själv fälla en tår. Mer

Det absolut sista avsnittet av succéserien Pretty little liars har spelats in och orden ”it’s a wrap!” har uttalats för sista gången. De senaste dagarna har skådespelarnas instagram-konton svämmat över av fina och sorgliga inlägg och tjejerna gjorde till och med gemensamma tatueringar som ska påminna dem om serien för evigt:

We got the Shhhhhhh immortalized. #pllforever

Ett foto publicerat av Janel Parrish (@janelparrish)

Och några minuter efter att sista scenen spelats in satte sig Shay Mitchell (Emily Fields) och filmade ett farväl – med tårarna strömmande ner för kinderna – till serien som varit hennes liv i i sju år.

Shay öppnar såhär:
”Sorgsen, orolig, exalterad, rädd, inspirerad, tacksam, nervös, osäker, stolt, upprörd, framgångsrik, lättad, ledsen, tursam: Jag visste inte att det var möjligt att känna så mycket på samma gång, men nu sitter jag här med alla dessa känslor. Det känns som sista dagen i skolan, fast extra tomt.”

Hon fortsätter:
”Att vår show nu är slut är en konstig och unik sak som jag tidigare bara upplevt från ert håll – som tittare. Jag kommer ihåg när serier som jag följt slutat och hur stort det var med sista avsnittet, men där jag sitter nu är allt annorlunda. Jag vet inte var jag hade varit idag utan Pretty little liars.”
Se hela hennes känslosamma farväl i videon här nedanför ?

Sista avsnitten av Pretty little liars kommer att sändas i april 2017.

Back to Top
Close