in

Se när det nyligen splittrade paret Bella Hadid och The Weeknd möts mitt på Victoria’s Secret-catwalken

victorias secret

Att möta på sitt ex kan vara minst sagt jobbigt, särskilt om det är på Victoria’s Secrets catwalk inför hela världens ögon. Nyligen splittrade paret Bella Hadid och The Weeknd, som enligt källor har känslor kvar för varandra, skötte situationen oväntat snyggt när de möttes på scen i Paris under onsdagen. Mer

Många av oss kan nog relatera till att man helst inte vill möta sitt ex under den närmsta tiden efter uppbrottet. Vare sig man gjort slut som ovänner eller inte kan det finnas mycket jobbiga känslor inblandade (ofta är det jobbigt nog att se sitt ex i sociala medier!).

I Hollywood är det tyvärr sällan man blir skonad från att stöta på sin före detta. Med otaliga galor och evenemang där alla från modeller till artister vill visa upp sig verkar det vara lite av en omöjlighet för Hollywoodstjärnorna att undvika denna situation.

Ett nysplittrat par som kunde ha tagit priset för most awkward meeting igår är Bella Hadid och The Weeknd (vars riktiga namn är Abel Tesfaye). Bella, som debuterade med sin första Victoria’s Secret-visning igår och Abel, som uppträdde för andra året i rad, fick smaka på uttrycket ”the show must go on” när de möttes mitt på catwalken framför världens ögon.

bella hadid och the weeknd vitorias secret

Vem som helst kan tänka sig hur jobbig en sådan situation måste vara, men Bella och Abel skötte det snyggt och professionellt. De två möttes leendes till tonerna av Starboy och situationen gick över snabbt och smärtfritt.

Bella hadid the weeknd victorias secret

Paret gjorde slut för en knapp månad sedan efter ett år tillsammans. Enligt People var det hektiska arbetsscheman som stod i vägen, men paret har tydligen fortfarande känslor kvar för varandra.

Mötet finns fångat på video – det ger oss medkänsla för dem båda med tanke på deras kärlek till varandra. Vi får helt enkelt hoppas att mötet gick så smärtfritt som det framstod och att det inte var skådespeleri för publiken.

Bella körde två looks under visningen i Paris, här är nummer två: en riktig fjäderdröm:

bella hadid victorias secret

Läs även:

Så fixar du Victoria’s Secret-lockarna och får ett flawless svall (denna locktång är magisk!)

Bella Hadid om sjukdomen: “Ens liv är inte alltid som det verkar om man bara dömer efter utsidan”