in

Se Molly Sandéns och Linda Piras coola musikvideo ”Ey Gäri” – det är ren girlpower!

mollysandenlindapira

Molly Sandén och Linda Pira är två av Sveriges kanske absolut största kvinnliga artister inom sina genrer. Vad händer då när två coola kvinnor blir en duo? Jo, då skapas magi! Mer

Linda Pira och Molly Sandén träffades när de var med i en podcast tillsammans tidigare i år, ljuv musik uppstod och Linda kände direkt att hon ville samarbeta med Molly på något sätt. Låten fick namnet ”Ey Gäri” och uppstod efter en diskussion i studion som handlade om hur vissa män tar sig friheten att bete sig när de är i närheten av kvinnor. – Vi hade alla varit i situationen där en man ropat ”eyyy du tjejen, gäri, kom hit!” och vi bestämde oss för att göra en låt om det, där budskapet är hur man pratar med en kvinna om man vill få hennes uppmärksamhet, säger Linda Pira i ett pressmeddelande. Det märks verkligen att Linda Pira och Molly Sandén har funnit varandra. Tidigare i år lade Molly upp en bild på henne och Pira tillsammans med texten: ”Min woman crush för resten av året är överlägset Linda Pira”.

EY GÄRI! ✨ Min woman crush för resten av året är överlägset @lindapira ? #kz25

Ett foto publicerat av MOLLY SANDÉN (@m0llys)

Här under kan du se deras purfärska och heta video, ”Ey Gäri”

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.