in

Se hela Lady Gagas Super Bowl-framträdande (det är INTE tråkigt, vi lovar)

lady gaga superbowl

I år var det Lady Gagas tur att äga half time show-scenen, och hennes framträdande var verkligen heeelt sjukt. Se själv! Mer

Half time-showen under Super Bowl brukar alltid vara något utöver det vanliga, och i år var inget undantag. Lady Gaga, som stod för årets framträdande, körde 110 procent under de knappa 14 minuter hon stod på scenen. På den tiden hann hon med flera klädbyten, att flyga och framföra åtta låtar (hon sjöng inte alla från början till slut, men ändå).

Det hade inför framträdandet ryktats om att Lady Gaga skulle vara politisk och ta ställning mot Trump under Super Bowl – och det var hon, fast kanske inte på ett så uppenbart sätt som många trodde.

Redan i den inledande låten, ”God bless America”, fick vi se prov på politiskt ställningstagande. Lady Gaga avslutade nämligen den med att sjunga ”This land is your land”, en känd protestsång.

Lady Gaga valde också att framföra sin superhit ”Born this way”, som handlar om alla människors lika värde oavsett färg, religion, könstillhörighet och sexuell läggning.

Under showen framförde Lady Gaga ett antal avancerade dansnummer samtidigt som publiken jublade oavbrutet i nästan en kvart. Om du gillar spexiga effekter, dans, hits och riktigt bra sångröster ska du verkligen se Lady Gagas framträdande.

Klicka här för att se framträdandet i sin helhet.

Lady Gaga till Sverige – då släpps biljetterna

Under måndagen stod det klart att Lady Gaga kommer till Sverige i höst. Den 23 oktober spelar hon i Globen i Stockholm och biljetterna släpps den 13 februari!

snapchatbalk-