in

Se Håkan Hellström som gubbe i nya videon – så här har du aldrig sett honom förut

Håkan Hellström som gubbe i ny video

Hela Sveriges popguru Håkan Hellström har släppt en video till låten ”Din tid kommer”. I den spelar Håkan en nostalgisk gubbe som ser tillbaka på sitt liv som popstjärna. Mer

På fredag släpper Håkan Hellström sin nya ”EP 1974”. Och redan imorse klockan 08.00 släppte han videon till låten ”Din tid kommer”.

I videon gestaltar popstjärnan en äldre version av sig själv. Och vi lovar att du aldrig har sett Håkan Hellström såhär förut. Rynkig och gråhårig stapplar han omkring med rullator på ett ålderdomshem. I videon ser Håkan nostalgiskt tillbaka på sitt liv. Han plockar upp rockbjörnen från bordet, bläddrar i fotoböcker om sig själv, berättar en anekdot med näven i luften och har inrett de kala väggarna med en Broder Daniel-poster.

Kanske stämmer det att du aldrig kan ta ett pophjärta ur en popstjärna?

Se Håkan Hellströms nya video här:

När vår tid kommer, och det blir dags för oss att flytta in till ålderdomshem hoppas jag att det kommer påminna om den här videon. Skratt runt middagsbordet. Vita rosor i en vas. Pianon. Gitarrer. Herrar i hattar. Och drömmen vore ju såklart att en av mina roomies skulle vara en pensionerad popstjärna. Då skulle hen kunna hålla konsert för oss andra. Vi skulle stampa i takt bäst vi kunde, precis som gänget gör i videon.

Håkan Hellström har den senaste tiden släppt tre nya låtarna ”Din tid kommer”, ”Hon är en runaway” och ”Brinner in the shit”. Den 29 och 30 april uppträder Håkan med två konserter i New York.

Den 4 och 5 juni spelar han i Göteborg, på Ullevi. När han spelade där 2014 satte han publikrekord, då kom hela 69 349 personer för att se honom. Efter konserten sa Håkan till Expressen:

– Det här var ett speciellt ögonblick. Att gå längst ut där på catwalken, inför alla dessa människor, efter alla dessa år och i denna stad, efter att ha spelat på gator, spårvagnar och på varenda liten klubb.

Vill du läsa mer om Håkan Hellström? Spana in: 19 gånger när Håkan sjöng exakt vad vi kände