in

Scarlett förnekar nya näsan

scarlett nasa 2
Scarlett förnekar nya näsan

Scarlett Johansson förnekar bestämt tidningen US Weeklys uppgifter i veckans nummer om att hon ska ha plastikopererat näsan. ”Det är ren och skär lögn”, säger Scarletts representant. Mer

scarlett johansson plastic surgery

Över 60% av stjärnorna i Hollywood har genogått någon typ av plastikoperation, enligt tidningen US Weekly. Scarlett Johansson sägs vara en av dem, och ”före”- och ”efter”-bilder på Scarlett pryder tidningens omslag den här veckan. Men enligt uppgifter funderar Scarlett nu på att stämma tidningen.
– Det är en fullständig lögn, de saknar alla typer av bevis och väljer att skriva dessa lögner trots att miss Johansson klart och tydligt har förnekat det påstådda ingreppet, säger Scarletts representant i ett skriftligt uttalande.

scarlett nasa 1

– Tidningen kan inte uppge några datum, vem som gjort det påstådda ingreppet eller vad det handlar om för ingrepp, helt enkelt för att det aldrig har inträffat, fortsätter Scarletts representant som kallar tidningens omslag ett ”patetiskt försök att skapa en story” genom att ta fram två bilder tagna med flera års mellanrum i olika ljussättning.

scarlett nasa 3

Scarlett Johansson är förbannad på US Weekly och kallar dem lögnare.

Scarlett själv säger att hon är orolig för att hennes fans och hennes arbetsgivare ska känna sig lurade, på grund av den osanna artikeln. Därför har hon nu beslutat att stämma tidningen för reportaget.

– Jag har alltid varit uppriktig mot pressen angående min kropp, säger hon.

scarlett nasa 4

Vad tror du Veckorevyn.com-läsare, kolla in före- och efterbilderna ovan.
Har Scarlett Johansson skaffat en ”ny” näsa? Tyck till i kommentarerna!