in

Så tränar Cameron Diaz

cameron riktig
Så tränar Cameron Diaz

Alltid undrat hur Cameron håller sig i så bra form? Vi vet hemligheten…

Mer

cameron riktig

Cameron Diaz avslöjar nu vägen till hennes vältränade och omtalade kropp – fysiskt utmanande roller. 35-åringen menar att alla stuntscener i actionrullarna ”Charlies Änglar” gav henne en stark kropp.
– Scenerna gav mig en fastare mage än vad jag hade i tjugoårsåldern, säger hon till Female First.

Just nu befinner sig Cameron i L.A för att spela in nya filmen ”My sisters keeper” och efter ett omtalat reportage i tidningen GQ där Cameron poserar i bikini är den vältränade kroppen ett hett samtalsämne.

”Jag älskar min kropp”

camerin lang

Cameron i majnumret av GQ

– Den är starkare än någonsin. Jag hade aldrig tränat innan jag spelade in de där filmerna. Som liten var jag sportig, men efter ”Charlies Änglar” blev jag verkligen stark i kroppen. Jag visste inte att man kunde bli det. Har man en gång börjat träna seriöst, så är det också svårt att sluta. Jag älskar min kropp mer nu än vad jag någonsin gjort, säger Cameron som tränar en timme fem dagar i veckan.

charlies angels l0 bulls j8l0

Cameron älskar att röra på sig – och då gärna genom exempelvis surfing.

Skådespelerskan ägnar 30 minuter varje dag på sin trampmaskin och kompletterar sedan med 30 minuter lätt styrketräning och pilates.
– Jag älskar att röra på mig. Jag älskar att svettas. Jag älskar att få upp pulsen. Jag älskar att utmana mig själv. Rent fysiskt kan jag uppnå i stort sett vilka mål som helst, och det är en känsla jag verkligen gillar, säger Cameron.

Tack vare all träning kan Cameron äta i stort sett vad hon vill.
– Jag följer ingen speciell diet, förutom att jag äter allt jag är sugen på och aldrig, aldrig hoppar över frukosten. Min kropp fungerar mycket bättre när jag äter regelbundet.

Spana in Cameron i W Magazines majnummer