in

Så ser Samara Morgan från filmen ”The ring” ut idag

De flesta av oss minns nog rysaren ”The ring” från 2002. En förbannelse spreds via en video och gjorde att personer som sett den dog inom sju dagar. Filmen var sjukt läskigt och vi var många som släpade ut vår TV från rummet det året. Och även om du inte minns själva filmen så minns […] Mer

De flesta av oss minns nog rysaren ”The ring” från 2002. En förbannelse spreds via en video och gjorde att personer som sett den dog inom sju dagar. Filmen var sjukt läskigt och vi var många som släpade ut vår TV från rummet det året. Och även om du inte minns själva filmen så minns du garanterat Samara Morgan, flickan med det långa svarta stripiga håret.

Såhär minns vi Samara Morgan:

Och såhär ser hon ut idag, 28 gammal. Något som bloggen Bloggbevakning uppmärksammat.

Daveigh Elizabeth Chase som hon egentligen heter spelade in The Ring när hon var tolv år gammal och har sedan dess medverkat i serien Big Love samt gjort rösten till Lilo i Lilo & Stitch. Hon är även känd för sin roll som Samantha Darko i S. Darko – uppföljaren till Donnie Darko. Och även om alla hennes rollprestationer varit grymma så är det definitivt Samara Morgan som gjort störst avtryck, eller hur?

Bildkälla: www.instagram.com/daveighc/