in

Så nyårsraggar du rätt

kirsten dunst film
Så nyårsraggar du rätt

10 repliker som garanterat gör dig till en succé på nyårsfesten ikväll? Klicka vidare… Mer

champagne glasses

Ikväll smäller det – nyårsfesten. En av årets roligaste partykvällar. Som också kan bli årets största katastrofkväll… Men det finns några smarta knep som du kan följa för att undvika de värsta fällorna.

Vi på Veckorevyn.com ger dig sex snabba knep för en lyckad nyårskväll. Ikväll är det DU som är partyts prinsessa!

1. Klä upp dig, klä inte ut dig. Paljetter är superhett på årets fest, men är det verkligen DU? Om inte, skippa. Det är en lång kväll – huvudsaken är att ha kul! Det har du bara om du trivs i din outfit. Är du ingen klänningstyp? Ta svarta byxor och en snygg topp.

2. Ha skor du kan dansa i… Om inte – ha med dem i en extrapåse. Skoskav + nyår = inget bra match.

135536 routh l

3. Ha kul med de DU gillar. Visst, man ska vara supersocial och trevlig mot alla nya bekantskaper också. Men på nyår är det okej att hänga med dem man gillar mest…

4. Tre nyårslöften räcker. Stressa inte sönder över allt du måste nystarta med nu, tre nyårslöften räcker.

5. Gör dig i ordning i tid. Hetsa inte, du har ju hela dagen ledig. Sätt igång i tid, kräma in dig, sminka och fixa i lugn och ro.

6. Sista men inte minst – drick inte för mycket. Tråkigt men väldigt, väldigt sant. Nyårsnatten vill du komma ihåg, och du vill att andra ska komma ihåg dig som den glada, roliga partyprinsessan. Inte som den jobbiga, stupfulla…
Vet du att det blir en lång eller sen middag och mycket alkohol på bordet, grunda med en smörgås och lite yoghurt hemma innan du går.

…Och så fixar du nyårsragget:

spiderman 3 movie image kirsten dunst and james franco

Djupt in i ögonen… Kirsten Dunst raggar rätt på vita duken.

Många nyårsfester innebär nya ansikten och nya bekantskaper. Har du spanat in en stilig singel, eller kanske bara någon du vill prata lite mer med? Vår bloggare Johannes ger dig 10 säkra repliker som bryter isen – och håller igång snacket.

Behöver du fräscha upp raggkunskaperna i allmänhet? Kolla in 12 tips som hjälper dig att bli en vinnare i spelet.

66 SEXFRÅGORsom du alltid undrat över men aldrig vågat ställa