in

Så mycket tjänar Zara Larsson varje månad – ”Tjo, jag vill ha den här väskan”

vad tjänar zara larsson

Det händer mycket kring Zara Larsson. 18-åringen är aktuell med en ny singel och som frontkvinna för Nikes nya sneakerkollektion. I en ny intervju avslöjar Zara vad vi alla i smyg undrat: hur mycket tjänar hon egentligen? Och vad gör hon av pengarna? Mer

Zara har hunnit med mycket under sina 18 år. Bara det senaste årets första halva har hon tillbringat med att klättra på topplistorna, sälja dubbel platina i USA samt inviga fotbolls-EM tillsammans med David Guetta och deras hitsingel ”This One’s for You”.

Enligt oss är det bara en tidsfråga innan Zara tar hela världen med storm och blir vår nästa Beyoncé. Något hon även själv verkar ha som mål:

– Min största idol är Beyoncé. Hon är definitionen av power för mig, har Zara sagt i en intervju med Elle.

#dolcegabbana @dolcegabbana ???

Ett foto publicerat av Zara Larsson (@zaralarsson)

Så mycket tjänar Zara Larsson

På frågan hur Zara ser på pengar svarar hon till ELLE:

– Jag är väldigt sparsam. Eller det är min mamma som är det. Hon har väldigt koll, men jag vet inte ens hur mycket jag har. Det är mest att jag hör av mig till mamma och säger ”tjo, jag vill ha den här väskan”, och så lägger hon över. För jag vet att om jag hade haft tillgång till allt så hade de varit slut på två veckor.

Hur mycket tar du ut i månadslön?

– Ungefär 27 000, men jag använder verkligen inte allt. Och så vill jag ju spara så att jag kan köpa en lägenhet, och köpa en lägenhet i LA också.

vad tjänar zara larsson

Läs även:

Zara Larsson är nominerad i TVÅ (!) kategorier i MTV EMA

Här gör Zara Larsson en cover på Rihanna och det är sååå grymt