in

Så mycket har H&M betalat för Kenzas IvyRevel

skacc88rmavbild 2016 04 04 kl 15 45 25

Nu sägs det att H&M och Kenzas IvyRevel inför ett samarbete. Förra året ska klädjätten ha köpt en femtedel av IvyRevel, för 20 miljoner kronor, vilket visar att företaget värderas till 100 miljoner. (Way to go, Kenza!) IvyRevel är i nuläget nedlagt och Kenza skriver: ”Även om allt känns tufft just nu så försöker jag vara positiv, nya äventyr väntar”. Mer

Kenza Zouiten gick i fredags ut med att hennes klädmärke IvyRevel ska läggas ner och tackar alla som hittills stöttat henne. Eftersom nyheten offentliggjordes den 1 april trodde hennes följare att det var ett aprilskämt, men så är alltså inte fallet. Hon fick tusentals frågor, men även stöttning och pushning av sina följare. En av dem skriver: ”Allt du gör, ska du göra för din egen skull! Jag hejar på dig och det ska bli grymt kul att följa dig och ditt varumärke ett litet tag till! Jag tänker på dig och är helt säker på att du gör bra beslut.”

kenza_aleks
Kenza, i IvyRevel-tröja, med pojkvännen Aleks i VeckoRevyn 2014. Foto: Linda Alfvegren

Kenza skriver på sig blogg att nya äventyr väntar och det spekuleras i att ett sådant kan vara ett hemligt samarbete med H&M som tros kunnas avslöjas i början av april. Detta efter en investering i IvyRevel gjord av H&M i höstas.

[adSpace]

Kenza vill inte svara på några frågor angående nedläggningen utan skriver på sin blogg att hon återkommer med svar när hon känner sig redo. Visst skulle det vara spännande att se H&M lansera Kenzas IvyRevel? Vi får helt enkelt vänta och se anledningen till nedläggningen av klädmärket och såklart hoppas på en nylansering.
Läs Kenzas eget blogginlägg här.