in

Så lång tid spenderar du på Instagram varje dag

instagram dragare

I och med att Instagram Stories fyllde ett år igår, 2 augusti, fick vi också reda på hur mycket tid vi faktiskt hänger på Instagram. Mer

När man har roligt flyger tiden iväg, säger man ju. Och det stämmer verkligen. I alla fall när det kommer till Instagram Stories.

Instagram Stories lanserades för ett år sedan, och jag var en av dem som inte alls fattade grejen i början. Det var ju EXAKT samma som Snapchat Stories?! Vem skulle egentligen använda Instas kopia? Väldigt många, visade det sig. Inklusive jag själv. Och nu är Snapchat nästan ett minne blott i min mobil. I och med Instagram Stories har vi börjat spendera mer tid i appen, men hur länge spenderar man egentligen på Instagram varje?

Statistik visar att personer under 25 år lägger lite mer än 32 minuter per dag på Instagram och de över 25 år kollar Instagram ungefär 24 minuter per dag, skriver Hellogiggles. Ärligt talat trodde jag att det skulle vara mer. Men om man tänker efter är runt en halvtimma ganska mycket per dag bara för att kolla en enda app.

Hur lång tid tror du att du spenderar i Insta-appen varje dag?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss