in

Ruby Rose har klivit in i OITNB och hela internet älskar henne (vi med!)

Ruby Rose

Nya säsongen av Orange is the new black har precis börjat sändas och Ruby Rose, som spelar nya karaktären Stella, är på allas läppar. Eller alla verkar önska att hon var det, bokstavligt alltså. Jag förstår precis vad the buzz is all about, om man säger så. Mer

Det började alltså med att Ruby Rose Langenheim fick en roll i nya säsongen av succéserien. 29-åringen kommer från Australien och jobbar både som modell, skådespelare och DJ.

 

Sedan gick alla bananas! Zara Larsson är en av alla som har en crush på Ruby Rose.

  Leonardo DiCaprio, man you long gone. My biggest crush is deeffffff Ruby Rose 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹   Ett foto publicerat av Zara Larsson (@zaralarsson)

 

Okej, jag har också en crush på henne nu.

Min gäri. Detta är inte ”woman crush” detta är min crush och min crush enbart.

Ett foto publicerat av Zara Larsson (@zaralarsson)

 

Och denna massförälskelse i lesbiska Ruby Rose har fått gaytjejer att ilskna till. Plötsligt frågar sig straighta tjejer om de verkligen är straighta – och det kan man väl få göra tycker jag – men så här svarade en tjej på Tumblr:

http://thongssongsandchingchangchongs.tumblr.com/post/121680392346/sick-of-all-these-straight-girls-claiming-to-turn

 

[adSpace placement=”auto”]

Sugen på att se mer av Ruby Rose? Det här klippet från 2014 har hon själv gjort med beskrivningen ”En kortfilm om könsroller, trans och hur det är att ha en identitet som avviker från status quo”.

 

Det var allt just nu, tjarå.
ruby

 

Byline_Lisa