in

Rösta! Vilken hårfärg passar kändisarna bäst i?

bild 1
RÖSTA! Vilken hårfärg passar kändisen bäst?

VR har samlat kändisarna som ständigt velar kring sin hårfärg och som tycks gå till frissan stup i kvarten. Nu får DU agera stiljury och rösta fram hårfärgen kändisarna bör hålla fast vid!

Mer

LINDSAY LOHAN

lindsay lohan

Lindsay Lohan är hårkamelonten nummer ett som snart provat på varenda nyans frisören har att erbjuda.Nu tycker vi att det är dags att hon börjar fokusera på annat än hårfärg här i livet. Som hålla sig borta från finkan, till exempel. Grattis Lindsay, nu hjälper vi dig att välja nyans!

RIHANNA

rihanna

Om Lindsay Lohan är färgkamelont nummer ett är Rihanna en självklar tvåa. Rihanna kanske inte färgar exakt lika ofta – men när det är dags gör hon det alltid ordentligt genom att komplettera med en, oftast rätt så egen, frisyr.

BRITNEY SPEARS

britney spears

Att Britney Spears inte är någon fegis på frisörsalongen fick vi bekräftat när hon helt sonika gick in och rakade av sig rubbet helt själv i februari år 2007. Men nog om det, nu ska vi komma överrens om vilken kalufs hon passar bäst i. Blondin, cendré, brunett eller svart?

SCARLETT JOHANSSON

scarlett johansson

Scarlett Johansson lägger stor vikt i att håret ska se friskt och välmående ut – vilket gör att hon faktiskt passar rätt bra i vilken färg hon än väljer. Vilken färg är din favorit?