in

Rösta: Hetaste kändisparet!

header
Rösta: Hetaste kändisparet!

Vilket är egentligen det hetaste kändisparet? Veckorevyn ger dig 10 kandidater. Rösta fram det hetaste kändisparet!

Mer

header

Kändisarna byter partner ofta och dejtar konstant varandra ex. Några par blir hatade och andra älskade. Men vilka är egentligen det hetaste kändisparet just nu? Vi har tagit fram 10 kandidater. Nu är det upp till DIG att kora vinnaren!

Reese Witherspoon & Jake Gyllenhaal

Skådisarna Reese och Jake började dejta varandra nästan direkt efter Reese uppbrott med Ryan Phillippe i oktober 2006. Paret passar varandra perfekt då båda två är hemmasjälar som hellre ägnar sin tid åt familjen än fest och galapremiärer. Jake & Reese lever lyckligt familjeliv ihop med Reese två barn Ava och Deacon i Reese villa i Los Angeles. Båda satsar fortfarande hårt på karriären och har bland annat spelat in en thrillern Rendition ihop. Frågan är när bröllopet ska stånda?

Angelina Jolie & Brad Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitt har skapat otroligt mycket uppmärksamhet kring sitt förhållande. Både beroende på de otrohetsrykten som kretsade kring Brad och Angelina när Brad fortfarande var tillsammans med Jennifer Ansiton. Men också då paret skapat sig en ovanlig familjekonstellation med tre adopterade barn från lika många länder. Och fler barn lär det bli. Paret har nyss fött tvillingar och planerar dessutom att adoptera ett sjunde barn. Trots att Angelina, efter sitt förhållande med Billy BobThornton , lovade att aldrig dejta en skådis igen så verkar paret lyckliga med varandra och sin stora familj.

Lindsay Lohan & Samantha Ronson

Lindsay Lohan och Samantha Ronson sägs ha dejtat sedan drygt ett år tillbaka och förhållandet har kantats av många rykten. Paret har senaste året umgåtts väldigt intensivt, men förhållandet har ännu inte bekräftats av varken Lindsay eller Samantha. Samantha gav nyligen Lindsay en kärleksring som hon tydlig redogjorde inte var någon förlovningsring, utan ett tecken på hennes hängivenhet. När ska det lesbiska kändisparet våga komma ut ur garderoben och bli det hetaste kändisparet?

Agyness Deyn & Albert Hammond Jr.

Det pinfärska förhållandet mellan Agyness Deyn och The Strokes gitarrist Albert Hammond Jr. tog vid strax efter att Agyness brutit upp med Josh Hubard, gitarrist i The Paddingtons. Till en början rådde det osäkerhet kring om Agyness och Albert verkligen var ett par, men numera syns paret konstant hand i hand eller hånglandes på öppen gata och det råder inga tvivel.

Blake Lively & Penn Badgley

Blake Lively & Penn Badgley är ett par även i verkligheten. Rykten kring en romans mellan Gossip Girl-skådisarna har florerat ända sedan i höstas, men då valde paret att inte uttala sig. I julas bekräftades dock förhållandet och idag visar Blake och Penn sin kärlek öppet och syns ofta hand i hand. Det klassiska fenomenet där pojke möter flicka under inspelningar av film eller tv-serie har alltså slagit rätt igen. Men frågan är om vårt allas favoritpar kommer att hålla ihop?

Jennifer Aniston & John Mayer

Det populära paret Jennifer Ansiton och John Mayer har ett alldeles pinfärskt förhållande, men går redan under namnet Mayerston. Efter uppbrottet med Brad Pitt verkade Jennifer mycket nere och efter ännu ett misslyckat förhållande, med Vince Vaungh, verkar Jennifer nu äntligen lycklig igen. Jennifer som annars är väldigt hemkär har numera blivit en riktig globetrotter och följer med John på hans konserter världen över. Team Aniston kan pusta ut, nu är Jen på fötter igen.

Jessica Alba & Cash Warren

Nygifta Jessica Alba och Cash Warren har precis fått sin första dotter, Honor, ihop. Paret träffades under inspelningarna av Sin City där Jessica medverkade som skådespelerska och Cash som regiassistent. Paret hade ett uppbrott under förra sommaren efter att Jessica hade gjort slut per telefon. Men paret verkar ha tagit sig över de problem som var orsaken till uppbrottet och verkar nu lyckligare än någonsin!

Kate Hudson & Lance Armstrong

Kate Hudson och Lance Armstrong har försökt hålla sitt förhållande hemligt in i det sista. Trots att det nu är offentligt att de är ett par gör de allt för att inte fångas på bild ihop. Kanske kan smygandet bero på att Lance är kompis med Kates ex Owen Wilson, som kan tänkas inte är superlycklig över Kate och Lance förhållande. Parets barn verkar dock trivas ihop och det bådar gott för parets framtid tillsammans.

Ashlee Simpson & Pete Wentz

Sångerskan Ashlee Simpson och Fall Out Boy basisten Pete Wentz har hängt ihop sedan 2006. Ashlee och Pete träffades under en plåtning som Ashlee hade för tidningen The Rolling Stones. Kärlek uppstod och i år frågade Pete Ashlees pappa om hennes hand. Bröllopet hölls i maj i år på Ashlees föräldrars egendom. Med Ashlees pappa som vigselförrättare och parets bulldog som ringbärare. Nu väntar paret på sitt första barn, en dotter.

Nicole Richie & Joel Madden

Nicole Richie och Joel Madden träffades i slutet av 2006, inte långt efter att Joel hade gjort slut med sångaren och skådisen Hillary Duff. Hillarys känslor gentemot Nicoles och Joels förhållande var otydliga och det ryktas om att hon har skrivit flera låtar som åsyftar nedlåtande på Nicole. På bara ett och ett halvt år har det hänt mycket. Paret har gift sig fick i januari i år dottern Harlow. Sedan Nicole blev gravid verkar hon också ha lyckats göra sig av med sina ätstörningar och har idag en mycket sundare vikt. Kanske ett lyckligt förhållande kunde hjälpa henne ur problemen?