in

Robert Pattinson: ”Sexscenerna var svårast att spela in”

Förra veckan var Twilight-stjärnan Robert Pattinson på Sverige-besök. VeckoRevyn var självklart på plats på den stora presskonferensen på Grand Hotel i Stockholm, för att få prata med hunken.

Mer

Robert Pattinson, 25, har gjort megasuccé som Edward Cullen i Twilight-filmerna. Den 16 november har Breaking Dawn del 1 premiär. För den som sett trailern eller läst böckerna, vet ni att både bröllop och graviditet stundar. Och Bella (Kristen Stewart) och Edward (Robert Pattinson) ska ha sex för allra första gången.
– Den första sexscenen var svårast. Alla blev helt galna och det var runt 20 personer i rummet och någon sa: Nej, så skulle inte Edward ha stönat. Det var galet och studiochefen kom in och sa till mig: Får jag låna Kristen en stund, så ska jag visa hur det ska gå till, säger Robert och skrattar.
– Det var kaos. Alla blev nervösa och ville lägga sig i. Både jag och Kristen var så nervösa för att visa upp våra kroppar i sexscenerna. Det var lustigt, det blev väldigt laddat. Det var en sentimental scen.

Sexscenen är något som många fans har längtat efter, och Robert tycker att det är roligt att det är tjejen som vill mer än killen.
– I den här filmen är det jag som är som tjejer brukar framställas, alltså att vilja ta det lugnt med sex, medan Bella är mer på. Det kanske är bra att den sidan också visas upp, säger Robert.
Det är ingen hemlighet att Bella och Edward gifter sig i filmen, något som var väldigt speciellt att spela in, för hela filmteamet.
– Egentligen kan man säga att vi är gifta för allt som sades var som på ett riktigt bröllop och prästen spelades av en riktig präst, säger Robert.
På frågan om vem som skulle vara Edwards frikort i filmen, svarar Robert att det inte skulle delas ut något frikort. Det måste gå till Bella.
– Jag tror att även om han skulle använda ett frikort så skulle han känna en sådan skuld, Edward känner ju skuld för precis allting. Att bara tänka på att använda det skulle förmodligen ge honom dåligt samvete. Han skulle förmodligen ge det till Bella och säga ”Här älskling, du kan ha två”.

I filmen får Edward och Bella ett barn, vilket var en helt ny upplevelse för Robert Pattinson.
– Jag skulle vilja vara med i en film med bara massa bebisar. Det var fantastiskt att spela in scenerna med den lilla bebisen, säger Robert och ler.

Är Robert Pattinson en hunk eller sunk? Spana in det här innan du bestämmer dig!