in

Robert Pattinson – Hunk eller sunk?

hunkellersunk

Han är killen som, med hjälp av ett par vampyrtänder, tog alla världens kvinnor med storm. Men hur het är han – egentligen?

Mer

hunkellersunk

Är det blicken, den rufsiga frisyren eller hans svåra stil som gjort att tjejer världen över har fallit pladask för Robert Pattinson, 23?

Skådespelarens första stora roll var i filmen Harry Potter och den flammande bägaren där han syntes i birollen som Cedric Diggory. Men det var först när han klistrade fast vampyrtänderna, rufsade till håret, slutade sola och entrade filmduken som Edward Cullen i Twilight som det store genombrottet kom.

Sedan dess har filmkameran gått varm kring Robert Pattinson. Han har, bara sedan succén med Twilight, hunnit spela huvudrollen i Little Ashes (där han byter ut vampyrtänderna mot en målarpensel i rollen som Salvador Dalí), spelat in ännu en film i Twilight-serien samt påböjat produktionen av filmen Remember Me som kommer ut nästa år.

Som om det inte vore nog har han flera karriärer att luta sig tillbaka på om han skulle tröttna på skådespelandet – multitalangen har redan hunnit påbörja både en musik- och modellkarriär.

I det senaste numret av VeckoRevyn kan du läsa om VR’s exklusiva möte med filmstjärnan.

Han må vara en multitalang, men hur het är Robert Pattinson – egentligen? Spana in bildspelet och avgör!