in

Rob Kardashian postade nakenbilder på Blac Chyna – kan ha brutit mot lagen om hämndporr

rob chyna dragare

Rob Kardashian kan nu ställas inför rätta efter att ha postat nakenbilder på Blac Chyna. Mer

Från att Rob Kardashian och Blac Chyna gick ut med sitt förhållande har det varit stormigt. Paret har bråkat, gjort slut och blivit tillsammans. Men nu verkar det vara slut för gott efter att Kardashian under gårdagen lade ut nakenbilder på Chyna och anklagade henne bland annat för att ha blivit gravid med honom för att hämnas på sitt ex Tyga. Rob hävdade också att hon tar droger och är otrogen. Nu kan Kardashian ställas inför rätta då han kan ha brutit mot Kaliforniens lag mot hämndporr.

Rob Kardashian postade bilder på Instagram som, påstått, visade Blac Chynas bröst och könsorgan. Hans bilder blev snabbt borttagna, men det stoppade honom inte från att posta dem ytterligare en gång. Även då försvann bilderna fort från Instagram. I en lag i Kalifornien från 2013 står det att: ”En person som avsiktligt distribuerar bilder av en intim kroppsdel på någon annan […] och vet att de kommer orsaka emotionell ångest” kan göra sig skyldig till brott som kan ge upp till sex månaders fängelse.

Man kan ju tycka att det här är ett solklart fall av hämdporr men enligt TMZ ska Blac Chyna ha gillat bilderna på Instagram, något som kan visa på att hon inte hade emotionell ångest. Lagen säger också att för att bli dömd ska det också ha funnits en förståelse för att bilderna skulle hållas privat. Att gilla bilderna kan då visa på att de inte behövde vara privata.

Att Rob Kardashian gjorde detta ska ha berott på att Blac Chyna skickade en video som visade att hon låg i sängen och kysste en annan man, i huset som Kardashian betalar för enligt honom själv och där han och dottern Dream sover.

Kardashians konto på Instagram blev senare borttaget, och då fortsatte han på Twitter. Även där lade han upp nakenbilderna på Blac Chyna men de blev snabbt borttagna även där.

Blac Chyna vände sig till Snapchat för att svara Kardashian, där hon anklagade honom för misshandel, i snaps som nu även de är borttagna.

Skärmavbild 2017-07-06 kl. 09.57.13

[adSpace placement=”auto”]

Los Angeles County Sheriff berättade för Buzzfeed News igår, onsdag, att ingen anmälan hade gjorts än.

Rob Kardashian och Blac Chynas förhållande har varit väldigt publikt från att de i januari förra året gick ut offentligt med att de var tillsammans. De förlovade sig ett par månader senare och berättade efter några veckor att de väntade barn tillsammans. Deras dotter Dream föddes i november 2016. Att parets förhållande har varit skakigt har man bland annat har kunnat se i deras egen realityshow Rob & Chyna, och i februari bröt de sin förlovning.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss