in

Rihannas drömmiga lägenhet i New York är till salu – se bilderna här!

rihanna lagenhet

Drömmer du om att bo i New York och har några miljoner över? Då kan du flytta in i Rihannas lägenhet! Mer

Att ha utsikt över Empire State Building från badrummet och en megastor terass runt huset på 220 kvadratmeter låter väl inte så dumt? Det tycker åtminstone inte Rihanna. Hennes tidigare New York-lägenhet är nämligen till salu och det är precis vad den erbjuder (och mycket mer!).

Stjärnan har själv hyrt lägenheten under de fyra år som hon bott i den, och fått betala nästan 422 000 kronor i månadshyra, skriver Daily Mail. Men nu är den alltså till salu och om du har *host* några miljoner över på banken (närmare bestämt drygt 142 miljoner kronor) kan den bli din.

Lägenheten är 427 kvadratmeter stor, har fyra sovrum och tre badrum. Man kommer upp till lägenheten direkt via en hiss, så du kan definitivt leva ut alla dina inre Blair Waldorf-drömmar. Lägenheten ligger på gränsen till Soho, Chinatown och Little Italy.

Hur najs att bo med denna utsikten?

utsikt

Drömmigt bad!

badkar

Ett av sovrummen, självklart med en riktigt fin utsikt.

sovrum1

Här vill ju vem som helst laga mat!

kok

Hänga med sina vänner i vardagsrummet? Ja tack!

vardagsrum

Ett till sovrum!

sovrum2

Ett av alla badrum.

badrum

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss