in

”Räkna med fest i dagarna tre”

vickandrag
"Räkna med fest i dagarna tre"

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling gifter sig 2010…

Mer

vickandrag

Daniel Westling och Kronprinsessan har varit tillsammans sedan 2002.

Kronprinsessan Victoria, 31, och Daniel Westling, 35, har förlovat sig. Det har länge pratats om bröllop mellan de båda och kungaparet har nu äntligen givit sin välsignelse.
– Underbart, säger Pamela Andersson, chefredaktör på Queen. Vi har ju med avund sett på de andra nordiska länder hur de har firat både förlovningar, bröllop och och små prinsessdop – och äntligen ska vi få vara med om det i Sverige också. Vi har rojalistisk yra på redaktionen på Queen i dag!

vickanartikel2

Victoria firar sin 25-årsdag på Öland.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har varit ett par sedan 2002 och bor tillsammans på Drottningholms slott. Daniel hyr även en lägenhet nära kronprinsessans våning. Våren 2010 går de dock från sambos till äkta makar.
– Nästa år firar Bernadotte-ätten 200 år på tronen – och vad passar då bättre än ett kungligt bröllop? Perfekt tajming, med andra ord, säger Pamela Andersson.

vickanartikel3

Det ser ut att bli ett vår-bröllop mellan Daniel Westling och Victoria nästa år.

Kungliga bröllop i Sverige är inget vi är bortskämda med och redan nu spekuleras det kring eventuell vigsel, brudklänning och gästlista.
– Räkna med fest i dagarna tre. Alla europeiska kungahus kommer att bjudas in till Stockholm, liksom presidenterna i Finland och Island. Hela det officiella Sverige kommer att närvara, så räkna med en gästlista på ungefär 1000 personer. Vi kan se fram emot galaföreställningar och förstås en kortege  genom ett festsmyckat Stockholm som avslutas när Victoria och Daniel får ta emot folkets hyllningar från slottsbalkongen.

…Och Ebba kollar in Victorias stil

stilen

Kronprinsessan Victoria i Anna Holtblad i London nyligen.

Nästa stora fråga är förstås vilken bröllopsklänning Victoria kommer välja? Ebba von Sydow spanar in kronprinsessans stil i ett bildspecial här.