in

QUETZALA LISTAR: Inne eller ute?

eskobardragare
QUETZALA LISTAR: Inne eller ute?

Vilka är inne och ute den här veckan? Spana in veckans lista…

Mer

q liten

Vem är inne och vem är ute den här veckan?
Varje fredag listar Veckorevyns bloggande nöjesredaktör Quetzala Blanco de som förtjänar att hyllas – och dissas…

Innelistan

Innelistan

1

doreen

Doreen MånssonEn ny programledarstjärna är född. Grymma Doreen har tagit över Carin 21.30 för en tid framöver. Missa inte det!

 

2

tensta

Adam Tensta

Adam Tensta ska vara förband åt Rihanna på Hovet och är riddaren av hip-housens återtåg i Sverige. Dessutom redan lika folklig som Amy Diamond eller vad hon nu heter.

 

3

marina

Marina SchiptjenkoPå lördag deltar BWO i Melodifestivalen och mig veteligen är det de enda bandet som har potential att vinna Eurovision. Och Marina är chicast!

 

4

audrey

Audrey PicFransyskan Audrey Pic är sångerska i fransk-svenska popnissarna Envelopes. För några år sedan såg jag Envelopes spela på Landet och då var Audrey coolheten personifierad. Nu släpper bandet den smått magiska ”Here comes the wind”. Hurra!

 

5

dill

Hermann DillJag brukar vara noll intresserad av sport men Hermann Dills blogg har varit mer än läsvärd – så blev det också veckans mediasnackis att den stängdes ner. Kolla in stans smaskigaste sportblogg här!

 

Utelistan

Utelistan

1

eskobar

Eskobar

Okej, nu kör vi Melodifestivalen-special på utelistan! Inte för att Eskobar är världens bästa band men jag är besviken på att de ställer upp med en låt som heter något som bara Carola skulle kunna komma på.

 

2

frida

Frida

Kommer ni ihåg tjejen som sjöng ”Dunka mig” förra året? Nu har hon klippt av hippiehåret och ska vara med i Melodifestivalen. Men tro inte att jag går på den lätta, jag är fortfarande övertygad om att Frida är reklamnylle för den dåliga smaken!

 

3

bygglov

Bygglovs-Matte

Ni som röstar på Bygglovs-Matte vareviga fredag, ge er till känna och berätta för mig vad som gör just honom så fantastisk. Snälla!

 

LÄS OCKSÅ: Kolla in Quetzalas nöjesblogg.

LÄS OCKSÅ: Helena Segers jeanschock i Milano – hit eller miss?!