in

Profilbilderna som ger störst chans till matchning på dejtingapparna

dejting veckorevyn scaled

En ny undersökning från dejtingtjänsten Happn visar vilka bilder som går hem och vilka du bör steka direkt för chansen till en sommarflört! Mer

Den här artikeln publicerades första gången i juli 2018.

Djur, utekvällar och träningspass är ju inte helt ovanligt i våra sociala flöden,  för att inte tala om på dejtingapparna. I en ny undersökning gjord av dejtingtjänsten Happn har man studerat vilken typ av bilder som bör förekomma i profilen för att öka chanserna till en sommarflört.

I början av 2018 frågade Happn 2231 singlar vilka bilder som ökar sannolikheten att de gillar en profil och resultatet var tydligt; helkroppsfoton (suprise surprise!) och selfies är mest populära, medan familjefoton hamnar längst ner på listan. Var femte svarade dessutom att de aldrig skulle gilla en profil där användaren poserar med ett djur (hehe, ooops!) Det husdjur som mest går hem är dock överlägset hundar.

Närmare var fjärde singel gillar profiler med bilder som visar att personen i fråga har ett intresse för sport. Mest populärt är det med bilder från gymmet. En av tre gillar även profilbilder där personen utför yoga eller simning.