in

Paris modefiasko

paris dragare
Paris modefiasko

Paris nya skokollektion sågas till fotknölarna av eniga kritiker.

Mer

Vad gör en ”it”-girl när pengarna börja sina? Släpper klädkollektioner såklart. Paris gick mot strömmen med en alldeles egen skokollektion som släpptes i dagarna.

paris dragare

I början av året avslöjade Paris att hennes skokollektion skulle lanseras i mitten av våren. Nu finns de till försäljning på skobutiken Endless och kritikerna är inte snälla. ”Skulle du köpa de här skorna?”, undrar Perez Hilton ironiskt och menar att de ser ut som skor för transvestiter.

Paris menar att hennes skor för 80 dollar är mycket mer bekväma än många av de par hon själv äger som kostar tio gånger så mycket. Frågan är om hennes fans är hängivna nog att köpa skor som Paris antagligen aldrig skulle bära själv.

Nicole Richie vill inte vara sämre än sin polare Paris och avslöjade i dag att hon nu planerar att släppa en smyckeskollektion till hösten. Ett 50-tal smycken ska ingå i kollektionen och alla ska vara designade av henne själv.


paris skor
Några av Paris egendesignade skor.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.