in

Paris fängelsefiasko

paris2
index.xml

Allkonstnärinnan Paris Hilton har sparkat sin publicist, eftersom hon anser att det är hans fel att hon måste sitta i fängelse, enligt amerikanska källor. Hotellarvtagerskan, 26, kommer att spendera 45 dagar i ett fängelse i Kalifornien eftersom hon fällts för att ha överträtt en villkorlig dom och kört bil med ett indraget körkort. Domen fastställdes i fredags.

Mer

Paris menar att hon inte skulle kört runt i Beverly Hills i sin Bentley om hon visste att körkortet var indraget. I vittnesmålet i fredags berättade publicisten Elliot Mintz för domaren Michael T. Sauer att varken han eller hans klient visste att körkortet var indraget. Paris blev av med körkortet när hon körde rattfull i september förra året.

Domaren kallade publicistens uttalande ”onödigt” och berättade samtidigt att alla papper på att körkortet inte längre var brukligt fanns med i bilen när Paris stoppades av polisen.

Under det två timmar långa förhöret i Los Angeles domstol skyllde Paris på Mintz för sitt misstag. Hon sade till domaren att Mintz sagt till henne att körkortet endast var indraget i 30 dagar och att hon fortfarande kunde köra i jobbrelaterande syften.

Paris tänker överklaga domen och sparkade Mintz i fredags. Stjärnan sägs vara förkrossad över domarbeslutet och menar att hon inte förtjänar 45 dagar i fängelse. 26-åringen fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna i rättssalen. Men redan dagen efter var hon tillbaka i Beverly Hills, och tycktes dränka sina sorger i lite shoppingterapi.
Den 5 juni börjar Paris avtjäna sitt nästan sju veckor långa straff.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.