in

Paris + Big Brother = Sant

paris hilton
Paris + Big Brother = Sant

Nu när ”Simple life” har lagts ner satsar Paris Hilton på en ny tv karriär. I början av nästa år planerar hon att checka in i Celebrity Big Brother huset. Nu ska Paris visa vem hon egentligen är…

Mer

Efter att ha suttit 23 dagar i fängelse har Paris Hiltons syn på livet förändrats. Högst upp på Paris ”att-göra-lista” står det att hon ska förändra världen och att hennes livsstil ska bli bättre.
”Simple Life” som Paris och den numera gravida Nicole Richie medverkade i har lagts ner. Nu ryktas det att Paris vara med i brittiska ”Celebrity Big Brother.”
Just nu pågår förhandlingar med Paris och TV-chefen för ”Celebrity Big Brother” och Paris planerar checka in i huset redan i början av nästa år.
–Paris vill verkligen göra det här för att hon vill att folk ska lära känna hennes rätta jag, säger en insider från Channel 4 till Female first.
–Hon vill visa det brittiska folket att det finns mer än shopping och festande i hennes liv och skulle definitivt bli en intressant deltagare. Allt beror på om vi har råd med henne, säger källan.

Kommer världen att få se en ”ny” Paris Hilton? Kommentera!