in

Paris + Big Brother = Sant

paris hilton
Paris + Big Brother = Sant

Nu när ”Simple life” har lagts ner satsar Paris Hilton på en ny tv karriär. I början av nästa år planerar hon att checka in i Celebrity Big Brother huset. Nu ska Paris visa vem hon egentligen är…

Mer

Efter att ha suttit 23 dagar i fängelse har Paris Hiltons syn på livet förändrats. Högst upp på Paris ”att-göra-lista” står det att hon ska förändra världen och att hennes livsstil ska bli bättre.
”Simple Life” som Paris och den numera gravida Nicole Richie medverkade i har lagts ner. Nu ryktas det att Paris vara med i brittiska ”Celebrity Big Brother.”
Just nu pågår förhandlingar med Paris och TV-chefen för ”Celebrity Big Brother” och Paris planerar checka in i huset redan i början av nästa år.
–Paris vill verkligen göra det här för att hon vill att folk ska lära känna hennes rätta jag, säger en insider från Channel 4 till Female first.
–Hon vill visa det brittiska folket att det finns mer än shopping och festande i hennes liv och skulle definitivt bli en intressant deltagare. Allt beror på om vi har råd med henne, säger källan.

Kommer världen att få se en ”ny” Paris Hilton? Kommentera!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.