in

Pär Lernström leder Blog Awards 2010!

bild 2
Pär Lernström leder Blog Awards 2010!

Vad heter favoritbloggen och hur nervös är han inför sitt ärofyllda uppdrag? VR har tagit pulsen på  årets konfrencier – Pär Lernström.

Mer

par lernstrom

Vad ser du mest fram emot på årets gala?
Jag ser fram emot hela grejen med Blog Awards. Bara att stå på scen är grymt roligt och att ha en så engagerad och rolig publik, som bloggarna faktiskt är, gör det bara ännu bättre!

Vad kan vi förvänta oss av Blog Awards 2010?

Jämfört med tidigare år har hela galan tagit ett enormt kliv framåt. Förut var Blog Awards något det bara snackades om i bloggvärlden, idag engagerar det även media och folk som inte har bloggar själva. Jag är  säker på att det kommer bli en fantastiskt roligt kväll med fartfyllda artistuppträdanden och glammigt mingel med likasinnade.

Är du nervös inför uppdraget eller har du ballar av stål?

Haha, klart man blir lite nervös när man sätter igång med repetitionerna, men att leda en gala är inte så svårt som man tror. Alla vet vad som väntar och så länge man läst på ordentligt är det bara kul. Dessutom kommer jag få assistans av flera spännande prisutdelare… Det värsta som kan hända är att bloggarna inte fattar mina skämt!

Har du någon favoritblogg då?
Hm. Jag är en hejare på att följa folk på Twitter. När det kommer till bloggar är jag en flitig, men otrogen, läsare.

Slutligen, har du själv en blogg?
Ja! Jag har precis börjat blogga på http://kanal5.se/parlernstrom. Läs!

Här har du Pär Lernström:

Pär Lernström har arbetat som programledare i mer än 10 år. Bland annat på Sveriges Radio, Utbildningsradion, MTV och Aftonbladet. Just nu leder han program på radiokanalen Mix Megapol och på Kanal 5, ”Ballar av Stål” senast. Han bloggar själv på Kanal5.se/parlernstrom och skriver dessutom spalten ”Fråga Pär” för Veckorevyn.