in

Paow

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Namn: Paulina DanielssonÅlder: 18 årBor: Stockholm Om Paow: Paulina Danielsson började blogga aktivt 2009. Bloggar om kläder, mode och sin vardag som tonåring i […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Namn: Paulina Danielsson
Ålder:
18 år
Bor:
Stockholm

Om Paow: Paulina Danielsson började blogga aktivt 2009. Bloggar om kläder, mode och sin vardag som tonåring i Stockholm. Reser mycket och är nära vän med Daniel Paris. Är inte rädd för att sticka ut och säga vad hon tycker och backar aldrig för en blogg-fight. Har varit med på Veckorevyns omslag två gånger. Har varit tillsammans med Hugo Rosas.

Kuriosa: Har deltagit i Fångarna På Fortet. Utförde en ”otrohetskupp” tillsammans med Hugo Rosas som blev en het snackis i bloggvärlden.

Blogg: www.paow.se