in

På stan: Vilken är din last?

dragareenkat2
På stan: Vilken är din last?

Veckorevyn.com gav sig ut på stan för att snoka bland de vanligaste lasterna…

Mer

dragareenkat2

Alla har vi våra laster. För mycket shopping, godis varje dag eller frenetiskt nagelbitande… Veckorevyn.com gav sig ut på stan för att ta reda på folks värsta laster!

a

”För mycket film”

Emma Rosell, 20 år från Ekerö

Har du någon last?
Jag kollar för mycket på film! Men det är egentligen min pojkväns fel, för han är verkligen addicted to film. Vi kollar i alla fall på en film per dag och bra dag kan det bli fyra, fem stycken. Det blir mest komedier, men vi kollar egentligen på all typ av film. Förutom skräck, för då vågar jag inte sova sen.

b

”Lyssna på ABBA”

Gary Chapman, 34 år från Manchester, England

Har du någon last?
Jag spelar lite för mycket, poker och andra bettingspel. Men jag gör det bara för skojs skull, men inte för pengar. Sen lyssnar jag på ABBA för mycket, min favoritlåt är ”The winner takes it all”.

g

”Tvättar håret för ofta!”

Sanna Norén, 20 år från Kungsängen

Har du någon last?
Ja, jag tvättar håret för ofta. Det har jag alltid gjort, men på senaste tiden har det blivit allt oftare och nu tvättar jag håret varje dag. Det känns skitigt direkt och skulle jag hålla mig i tre dagar så skulle jag inte våga gå utanför dörren för att mitt hår skulle kännas äckligt. Jag önskar att jag kunde tvätta det mer sällan…

k

”Jag sover för mycket”

Chris Menee, 23 år från Leicester, England

Har du någon last?
Jag sover alldeles för mycket! Jag slutar ofta runt 22.30 på kvällarna och sen går jag inte och lägger mig förrän runt klockan 02.00-03.00. Ofta sover jag till runt tvåtiden och ibland till fem på eftermiddagen, det känns verkligen som man förlorar en hel dag. Men idag gick jag upp tidigt, klockan elva gick jag ut och spela boule!

h

”Hemma för lite”

Nadine Enhamre, 16 år från Stockholm

Har du någon last?
Att jag är hemma och med min familj alldeles för lite. Jag är alltid på stan och dessutom slösar man en hel del pengar på onödiga saker när man är ute hela tiden.

f

”Jag är beroende av Tacobar”

Helena Vinbladh, 18 år från Stockholm

Har du någon last?
Mat! Jag älskar att äta och äter alldeles för mycket. Och jag är beroende av ”Tacobar”, jag äter där minst 2 gånger i veckan.

e

”Jag fikar för mycket…”

Anna-Karin Alin, 16 år från Stockholm

Har du någon last?
Ja, jag fikar nog för mycket! Jag går på café med kompisar minst en gång om dagen och dricker en kaffe eller en te…