in

PÅ OMSLAGET: Kenza Zouiten

drag
PÅ OMSLAGET: Kenza Zouiten

Succébloggerskan Kenza Zouiten pryder inte bara det nya numret av Veckorevyn, hon delar även med sig av en djup intervju i tidningen. VR tog pulsen på omslagstjejen under plåtningen.

Mer

1

Hej Kenza! Hur var det att göra en så lång intervju?
– Det var kul! Det blir lite mer naturligt när man får prata en längre stund med journalisten.

Är du någonsin rädd för att lämna ut för mycket av dig själv?
– Ja, jag är rädd att det någon dag ska slå tillbaka mot mig, att någon kanske kommer att använda det jag berättat för att trycka ner mig. Det är alltid läskigt att öppna upp sig själv för någon och att göra det för 100 000 främlingar skrämmer mig. Men jag vet mina gränser, vad jag ska dela med mig av och inte.

I artikeln berättar du att du var lite av en rebell som ung, hur tror du att det har hjälpt dig att bli den person du är idag?
– Det har hjälpt mig att inte ta någon skit och att bli starkare. Jag låter ingen trycka ner mig längre. Det har också lärt mig hur ytliga människor kan vara, att det finns så många som dömer andra på grund av utseende. Men allt detta har också lärt mig att mina vänner är de absolut bästa som finns. De stod vid min sida genom allt och de spottade och fräste tillbaka mot de som hackade på mig. De har stått med öppna armar när jag kommit gråtandes till deras hem med en stor väska under ena armen och hunden under den andra. Utan dem hade jag aldrig varit den jag är idag!

2

Kenza posar med VR’s omslagsteam.

Du är ju även omslagstjej på det nya numret av VeckoRevyn och med på flera modefotografier i tidningen. Hur var det att göra plåtningarna?
– Plåtningen till detta nummer var en av de roligaste jag någonsin gjort! Det var så vackra kläder och alla var så glada och snälla. Det absolut bästa var ju att jag fick välja musik… Gissa vad jag valde? Tokio Hotel såklart… Hehe.

Hur känns det att kunna se och läsa om sig själv i tidningar?
– Jag får väl erkänna att jag är lite van nu men det är fortfarande lika kul. Min mamma blir fortfarande lika stolt över mina omslag, hihi.

omslag26

 

Kenzas blogg hittar du här!