in

På omslaget: Freja

frejaomslag
På omslaget: Freja

Vackra Freja Kjellberg pryder nya numret av VeckoRevyn. Så tyckte hon om att se sig själv på omslaget…

Mer

frejaarmbandpuff

Du har väl inte missat att du får Frejas snygga nitarmband i nya numret av VeckoRevyn?

Hej Freja! Du är med på VeckoRevyns nya omslag! Hur känns det?
– Jag tycker att det är jätteroligt att få vara med, jag blir lite stolt över mig själv! Samtidigt kan jag känna att jag inte fattar det riktigt, det är ju bara jag på fotot. Men sen inser jag att det är lite större än ett vanligt foto på mig. Att hela Sverige kan se omslaget!

I det nya numret av VeckoRevyn får vi följa med dig på ett intensivt dygn då du går på modellcastings i New York. Vad är det bästa med att bo i New York?
– I New York känner jag mig fri och lyckig, jag är tacksam och njuter av livet. Men det bästa med New York är att det finns så mycket som är bra där! Och att folk kämpar, för det är verkligen möjligheternas stad och det dras man med i.

frejany

Freja känner sig fri och lycklig i New York…

Som modell måste du ha massor av skönhetsknep. Har du några tips till oss?
– För håret är mitt bästa knep att klippa det så sällan som möjligt! Annars blir inte mitt hår långt. Jag brukar bara klippa håret varannan gång jag går till frisören, men jag tonar det varje gång så att det får glans. Sen gör jag en inpackning en gång i veckan! Ofta använder jag inpackningar från frisören men jag kan även göra en hårinpackning med olivolja!

Vad har du alltid med dig i handväskan?
– Min kamera, försvarets läppsyl, plånbok, mobil och nycklar. Sen har jag alltid med mig läppglans, ofta typ åtta stycken men just nu är det bara ett hallonrött från Make up store. Och jag har alltid en nagelfil och nageloljan Scratch från Nailfood i väskan.

frejabild1

Freja syns ofta med hallonröda läppar. Här på Ellegalan 2008.

På omslaget har du på dig några nitarmband som följer med tidningen, vad tycker du om dem?
– Jag tycker att de är skitsnygga! Jag har redan använt dem jättemycket. De är fina att blanda upp med andra armband. Jag tycker att de passar till allt! Det kan vara fint att ha till lite sötare kläder så att det bryter av men även till rockigare kläder.

Slutligen, har du några tips till de som drömmer om en modellkarriär?

– Det viktigaste är att tro på sig själv! Det är lättast att försöka komma med i en bra modellagentur. Många är nervösa första gången de går dit men det behöver man inte alls vara, de är jättesnälla!

Mer nyfiken på Freja? Spana in hennes blogg här!