in

På omslaget: Caroline Winberg

carrow
På omslaget: Caroline Winberg

Supermodellen Caroline Winberg frontar senaste numret av VeckoRevyn. Vi haffade henne under plåtningen…

Mer

carrow

Du är ju van vid att pryda omslag för Vogue och göra påkostade annonskampanjer. Vad är skillnaden när du jobbar i Sverige?
– Egentligen är det inte så stor skillnad, men man känner ju nästan alla här hemma så det blir mer vänskapligt och trevligt.

Vi körde igång plåtningen vid 10, vilket många skulle anse som rätt tidigt. När är det tidigaste du har fått börja jobba?

– Jag har nog börjat ett jobb på alla klockslag du kan tänka dig. Ibland är det viktigt att få med en soluppgång och då kan man börja med hår och make klockan fyra på natten.

carolinewinberg

Caroline Winberg för Victoria’s Secret.

Du har ju lanserat en egen hudvårdsserie tillsammans med Stockholmgruppen, och den är ju både vårdande och prisvärd… Skulle du vilja utöka den med fler produkter?
– Ni får hålla ögonen öppna för jag vågar nästan lova att det kommer lite fler produkter i framtiden.

Kan vi förvänta oss Caroline Winberg The makeup i framtiden?
– Man ska aldrig säga aldrig men just nu är det de vårdande egenskaperna i hudvårdsprodukter som jag koncentrerar mig på.

winberg

Caroline Winberg tillsammans med VeckoRevyns skönhetsredaktör Thérese Andersson under omslagsplåtningen för nya VeckoRevyn.

I intervjun uttrycker du lite förvåning över fenomenet modebloggar. Läser du själv bloggar?
– Nej, jag är inte så van vid det men det är väl dags att börja. På min lanseringsfest för produkterna hade jag en middag med flera av Sveriges mest framstående mode- och skönhetsbloggare och alla verkade vara supersköna tjejer. Unga och företagsamma så som riktigt bra förebilder ska vara.
 

Mer nyfiken på Caroline Winberg och på livet som modell i New York? Köp senaste numret av VeckoRevyn. Finns i butik nu!