in

Oprah Winfreys sex bästa livstips som alla borde leva efter

oprah winfrey
IBL

Tidigare talkshow-drottningen Oprah Winfrey är en smart och cool kvinna, och eftersom hon ändå varit med ett tag på jorden så sitter hon inne på mycket bra upplysning om livet. Vi tar gärna efter och lär oss av Oprah, hennes livsråd är något alla borde ta efter. Mer

Många av oss har växt upp med Oprah Winfrey och hennes tidigare långkörare, talkshowen ”The Oprah Winfrey Show”. Visst minns ni hur man efter skolan lade benen på ryggen och sprang hem för att äta mellanmål, sätta på tv:n och inspireras av denna coola kvinna och hennes alltid lika spännande gäster.

Trots att vi inte ser riktigt lika mycket av Oprah längre (om du inte gått på bio de senaste veckorna för att se den här filmen där hon medverkar), så finns det ändå mycket vi gärna tar till oss av hennes filosofi. Som de här sex tipsen som Vogue har sammanställt.

5ae30db88237e 5ae30db8823beoprahwinfrey livsracc8ad.jpg
Oprah Winfrey ger sina fans sina bästa livsråd.

Balans är nyckeln

Jag lever efter livets filosofi, ”du kan ha allt men du kan inte ha allting samtidigt.”

Sätt din egen skönhetsstandard

”Dagarna när jag levde efter att vilja bli smal är borta, nu är jag nöjd i min kropp och i mitt liv.”

Sätt alltid upp egentid

”Jag ger mig själv en hälsosam dos av egentid med lugn och ro, minst en gång om dagen”, har Oprah skrivit på sin hemsida.
”Tjugo minuter på morgonen och tjugo minuter på kvällen.”

Lev i nuet

”Andas. Släpp det. Och påminn dig själv att i just det ögonblicket är det enda som du har helt säkert”

Var tacksam från stunden som du vaknar på morgonen

”Jag sätter aldrig alarm på morgonen, jag tror inte på dem. De är så alarmerande! Jag sätter tidpunkten i huvudet istället, och jag vaknar innan det oftast mellan 06:02 och 06:20 eftersom hundarna är vana vid att gå ut vid den tiden. Min första tanke när jag vaknar är, ”Åh jag lever, tack!”

Tack för tipsen Oprah, vi tar de till oss.