in

One Direction tar en paus – killarna ska satsa på soloprojekt

One Direction splittras

Först hoppade Zayn Malik av. Nu har Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson and Niall Horan bestämt sig för att lägga One Direction i frysboxen och istället satsa på egna soloprojekt.

 

Mer

One Direction har bestämt sig för att gå i olika directions. Enligt källor till den brittiska tidningen The Sun börjar pausen i mars nästa år och den ska hålla på i minst ett år. Det betyder att One Direction inte kommer att göra någon turné för att promota sitt femte album. Med andra ord blir bandets sista gemensamma stora konsert deras spelning på Motorpoint Arena i Sheffield den sista oktober i år.

– Killarna har hållit ihop i fem år, vilket är fantastiskt länge för ett pojkband. De förtjänar verkligen att få minst ett år att arbeta på egna projekt. Det finns inget ont blod mellan dem och de står alla bakom det här beslutet till 100 procent. Det är absolut ingen splittring, de har för avsikt att arbeta tillsammans igen någon gång i framtiden, men för nu så är det här slutet, säger en källa till The Sun.

sara-persson-640