in

OMG! Westlife gör comeback – vi är så peppade!

westlife comeback

Vårt älskade pojkband Westlife kommer äntligen ha en reunion! Mer

För nästan exakt sex år sedan, den 19e oktober 2011, var det många hjärtan världen över som gick itu när pojkbandet Westlife gick ut med att de officiellt bröt upp.

Efter en farvälturné och såklart ett Greatest Hits-album gick Mark Feehily, Shane Filan, Kian Egan och Nicky Byrne sina egna vägar och har väl egentligen inte synts till sedan dess. Tills nu!

Nu gör nämligen Westlife comeback! Och nyheterna kommer från en säker källa – nämligen deras manager Louis Walsh. Någon många av er säkert känner igen från brittiska X Factor.

I en exklusiv intervju med The Sun bekräftade Walsh nyheterna om att vårt favoritpojkband äntligen kommer tillbaka.

– Det finns en stor efterfrågan för att det ska hända och jag pratar med killarna. De kommer bestämma när det kommer hända.

westlife

NÄR alltså, inte OM! Men Brian McFadden, som lämnade bandet 2004, kommer inte vara med i Westlifes reunion.

– Brian kommer inte vara involverad, det kommer vara Fab Four. Helt klart. De fyra killarna ser sig själva som Westlife. Jag föredrar ett glatt band och fyra glada personer. De känner alla varandra, de respekterar varandra.

Ouch, Brian. Men vi antar att du får skylla dig själv när du överger ett älskat pojkband.

Det återstår att se alltså när Westlifes comeback tar plats, men vi är så peppade!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss